homeThermobekers

Maak zelf een foto of ontwerp voor op je thermobeker!

Thermosbeker bedrukken! Je kunt in onze Designer een van onze duizenden ontwerpen en toplogo's kiezen, maar wellicht vind je het leuker om zelf een foto of ontwerp in te laden voor op je thermobeker! Lees hier hoe je dat aanpakt. Ga vervolgens hier naar onze Designer


 

Thermosbeker bedrukken

Wat is nu leuker dan je eigen foto, collage of ontwerp te bedrukken op een thermobeker of ander item?

Neem een mooie foto, zet er eventeel tekst bij en je hebt een geweldig gepersonaliseerd cadeau voor iemand. Of gewoon lekker voor je zelf!

 

thermobeker nu hier zelf bedrukken

 

Ook kun je een fotocollage maken, die je vervolgens als één foto voor dezelfde lage kosten op je thermosbeker kunt laten bedrukken.

Een derde optie is om met een goed foto-edit-programma als het gratis The Gimp (alternatief voor Photoshop) een eigen ontwerp te maken, dat je als foto weer kunt uploaden in onze Designer, voor op je thermobeker, mok, bierpul, hoodie, hoesje, Tshirt, of een van onze andere 120 items. Have fun met ontwerpen! En vergeet niet ons in te schakelen als je vragen hebt of hulp nodig hebt!

thermosbeker-goedkoop-bedrukken

Hulp nodig met ontwerpen?

Als je hulp nodig hebt, bijvoorbeeld bij het maken van een collage of ontwerp, mail ons dan je wensen op info@thermobekerbedrukken.nl. Onze ontwerpstudio helpt je graag, 7 dagen per week, ook s avonds en in het weekend! Binnen enkele uren hebben we advies of zelfs een ontwerp voor elkaar.

Je hoort vooraf als we eventueel studiokosten moeten maken om je te helpen. Bijvoorbeeld: het maken van een fotocollage doen we graag voor je, voor gemiddeld EUR 15,00.

ontwerp uitsnijden voor op thermobeker

Zie je een leuk ontwerp, maar wil je het net even anders hebben, of je eigen tekst er bij hebben? Mail ons dan met je wensen en wij maken een ontwerp voor je op maat! Bedruk nu zelf snel en goedkoop je thermobeker!


afmetingen thermobeker goedkoop bedrukken